Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

The Sound of Music in 15 minuten

The Sound of Music in 15 minuten
Vanavond wordt een serieuze poging gedaan om het officiële record van The Sound Of Music te breken door het in slechts 15 minuten te spelen. Het lijkt een bijna onmogelijk doel die de 10 spelers onder leiding van regisseur Jan Stroeve en pianist Peter Marijnissen zich hebben gesteld, zeker als je bedenkt dat het origineel 174 minuten in beslag neemt.

Om klokslag 20.30 uur vindt deze poging, onder toezicht van een notaris, plaats. Mensen die deze historische gebeurtenis bij willen wonen en de spelers willen aanmoedigen kunnen een plaats à € 3, - reserveren via email.

Wanneer?
28 maart 2012 van 20.30 tot 00.00 uur
Organisator
ToBe
jstroeve@stichtingtobe.nl
Locatie:
plaats in theater Berckepoort, Voorstraat 220
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.