Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

TEDx Dordrecht 2012

 Dit keer is het thema van TEDx Dordrecht ‘Being Human, Being the Change’.

Vorig jaar hebben de sprekers waaronder Jan van Betten, de oprichter van duurzaam consumenten platform Nudge, Marjan Ippel, trendwatcher op gebied van eten en drinken, filosoof en onderwijsvernieuwer Henk Oosterling ons mogen inspireren.

Dit jaar zullen de sprekers (Welke nu nog niet bekend zijn) binnen hun eigen expertise spreken over hun ideeen en visie binnen het thema ‘Being Human, Being the Change’ waarin de volgende sub-thema’s worden gehanteerd: Be Innovative, Be Educational & Be Sustainable.

Neem voor meer informatie contact op.

Wanneer?
30 maart 2012 van 16.00 tot 22.30 uur
Organisator
Remco Verkerk
06- 20 62 75 71
verkerk1982@gmail.com
Locatie:
Art & Dining
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.