Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

All Star Game

All Star Game
Vandaag is er een All Star Game! Prominente spelers van weleer hebben hun spullen weer eens uitgepakt en gaan het ijs op als de Dort Old Stars! Ze spelen een wedstrijd tegen de Jutul Old Boys uit Noorwegen
De spelers worden ontvangen door de wethouder van Sport en de ambassadeur van Noorwegen die ook de eerste officiële face off zullen doen.
Het beloofd een spetterende wedstrijd te worden!
 
Hieronder nog de tekst van de captain van het team Niek Beukema:
 
Dort Old Stars
Ooit waren zij het eerste; ooit stonden zij daar waar het huidige divisie naar toe wil: de Eredivisie! Waar zijn ze nu en zouden ze nog kunnen ijshockeyen, zouden ze nog kunnen schaatsen uberhaupt? Vandaag krijg je de kans om de mannen van weleer live in actie te zien tijdens een demonstratiewedstrijd tussen de Dort Old Stars en de Jutul Old Boys uit Noorwegen. Een paar namen uit het verleden? Wat denkt u van o.a.Thom Gerritsen, Ferdindand de Man, Koos van Dijk, Ron Gosselin en Don "Still Going Strong" Galjaard? Als klap op de vuurpijl zal bij de tegenstanders de inmiddels in Noorwegen woonachtige Peter Teeuw zijn opwachting maken. 
 
Herken je deze namen? Kom ze dan nog 1 keer aanmoedigen! Zeggen deze namen je helemaal niks? Kom dan kijken naar de mannen die ijshockey nog speelden met "center line offside" en "touch icings"!
Wanneer?
31 maart 2012 van 19.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Sportboulevard
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.