Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

bijzondere boomverplanting professor waterinklaan

Firma Copijn zal met een telekraan en dieplader een spectalulaire boomverplanting verzorgen in samenwerking met firma Allgroen B.V. Bomen van 40 ton per stuk, 70 centimeter dik en 18 meter hoog zullen verplant worden. Dit is iets anders dan verplaatsen, want bij het verplanten worden wortels meegenomen. Dit betekent dat er een kluit van zo'n 4 á 5 meter onder de boom zal blijven zitten. De bomen zullen vanaf de professor Waterinklaan verplaatst worden naar het Da Vinci-college op het Leerpark. 

Een erg bijzondere klus dus, die voor liefhebbers van grote machines, bomen en noem maar op, zeker de moeite waard zal zijn!

Wanneer?
31 maart 2012 van 09.00 tot 17.00 uur
Organisator
Copijn en Allgroen B.V.
Locatie:
Professor Waterinklaan en Da Vincicollege
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.