Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Kick-off De Block2Block League

De Block2Block League is terug, dit keer met streetsoccer! Vanaf 5 mei tot en met 3 juni wordt gestreden om de titel ‘Sterkste Block van Dordt’. De league wordt afgetrapt tijdens de Nationale Straatvoetbaldag op 5 mei. Straatvoetbal en entertainment gaan hier hand in hand.

Onder andere zullen drie rappers, een DJ en een groep free runners hun opwachting maken. Daarnaast kan tijdens deze kick-off, gevolgd door nog eens drie speelrondes op vijf locaties gestreden worden om een plek in de finale op 3 juni. Hoe meer speelrondes, hoe meer kans!

Jongeren in de leeftijd van 13 tot 18 jaar stellen zelf hun team samen. Teams komen namens hun wijk uit in de Block2Block League. Wie pakt dit keer de titel ‘Sterkste Block van Dordt’?

Sportbedrijf Dordrecht organiseert de Block2Block League in samenwerking met Soccer for Life.

Meer informatie op de website

Wanneer?
5 mei 2012 van 14.00 tot 17.00 uur
Locatie:
Sportcomplex Patersweg
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.