Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Festival Voorstraat Noord Bevrijd

Festival Voorstraat Noord Bevrijd
Vandaag vindt het festival Voorstraat Noord Bevrijd plaats. De Voorstraat Noord en de Riedijk zijn autovrij en staan vol leuke kramen. Diverse winkeliers organiseren leuke activiteiten, er zijn terrassen en er is live muziek.

Wilt u deelnemen aan dit festival door bijvoorbeeld een kraam te huren? Neem contact op met Sylvia Landa.

Wanneer?
5 mei 2012 van 10.00 tot 17.00 uur
Organisator
Sylvia Landa
06-48461111
info@voorstraatnoord.nl
Locatie:
Voorstraat Noord en de Riedijk
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.