Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lampionoptocht voor kinderen

Lampionoptocht voor kinderen t/m 12 jaar met muziekkorps.
Verzamelen vanaf 20.30 uur bij Wijkcentrum Koloriet.
Vertrek om 20.45 uur vanaf het Wijkcentrum.
Terugkomst 21.45 uur bij het Wijkcentrum.

Route:
Vertrek richting Gymzaal .Rechtdoor Fietsdoorgang Jacob Marisstraat. Rechtdoor Jacob Marisstraat. Rechtdoor Brouwersdijk (oversteken). Rechtdoor de Genestetstraat. Linksaf Heyeplein. Linksaf Goeveneurstraat. Rechtsaf Bosboom Toussaintstraat. Linksaf Brederodestraat. Rechtsaf Huygenstraat. Linksaf Roemer Visscherstraat. Linksaf Jacob Castraat.Linksaf Camphuizenstraat. Rechtsaf Bosboom Toussaintstraat. Linksaf Betje Wolfstraat. Rechtsaf Helmerstraat. Rechtdoor Brouwersdijk (oversteken) Rechtdoor Breitnerstraat. Linksaf Jozef Israëlsstraat. Rechtsaf Willem Marisstraat. Linksaf v. Hoytemastraat Linksaf Jacob Marisstraat.

Lampions zijn bij het Wijkcentrum Koloriet per stuk te koop voor € 2.50, inclusief batterij

Wanneer?
5 mei 2012 van 20.30 tot 22.00 uur
Locatie:
Wijkcentrum Koloriet, Jacob Marisstraat 70
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.