Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Deep Impact Event

Deep Impact Event

Welkom op een spetterend Deep Impact Event! Een bijzondere avond voor en door jongeren.

Heb je al gemerkt dat het leven vol keuzes en uitdagingen zit? Op het ene moment denk je het allemaal wel zelf te kunnen handelen; op het andere moment vraag je jezelf af: ga ik dit ooit trekken? Kom zaterdagavond luisteren wat Gor Khatchikyan je hierover te zeggen heeft! Het thema van de avond is ‘So You Think You Can…’.

Het belooft weer een bijzondere avond te worden met goede muziek, een boodschap die je hart zal raken en na afloop lekker chillen. De entree is 1 Euro. Kijk voor meer informatie op de website.

Wanneer?
12 mei 2012 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
in de Evangelische Gemeente Jozua aan de Sikkelstraat 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.