Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Theatervoorstelling PK

Theatervoorstelling PK

Na een zeer geslaagde première op vrijdag 20 april gaat de voorstelling PK van Jeugdtheaterschool Dordrecht (JTSD) de laatste voorstellingsweek in. Mis deze energieke voorstelling niet!

Paulo gaat zeilen en komt niet meer terug, Paulo Kramer, PK. Het gebeurde voordat Filo met haar ogen kon knipperen. Eerst was haar broer er nog, toen was hij dood. Het is nu een jaar geleden en de zomer is voorbij. Filo loopt vast en moet stil staan. Ze gaat zitten op het muurtje voor zijn school en blijft daar. Wat is er nodig om weer in beweging te komen?

Twaalf getalenteerde spelers van JTSD maakten een energieke voorstelling over stil blijven staan en weer in beweging komen. Ze volgden de afgelopen jaren intensief acteer-, zang- en danslessen bij JTSD. Sinds oktober vorig jaar repeteerden zij onder regie van Fransje van der Meulen. Schrijfster Evianne Lamme schreef speciaal voor de jeugdtheaterschool het script van PK.

De voorstelling speelt nog van donderdag 10 mei t/m zondag 13 mei in Theater Berckepoort, Voorstraat 220 in Dordrecht. De voorstelling begint elke dag om 20.30 uur. Op zondag 13 mei is er óók een matineevoorstelling om 15.00 uur.

Kaarten kosten 8 euro. Deze kunt u online reserveren via de website of via telefoon. PK is voor iedereen vanaf 10 jaar toegankelijk.

Wanneer?
Van 10 mei 2012 20.30 uur tot 13 mei 2012 00.00 uur
Organisator
Stichtig ToBe
Locatie:
in Theater Berckepoort, Voorstraat 220
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.