Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bezinningsavond Compassie

Bezinningsavond Compassie

Henriette Holst dichtte: "De zachte krachten zullen zeker winnen in 't eind." Zij zou het 'Handvest van Compassie' zeker hebben ondertekend. Alle grote levensbeschouwingen en religies vinden elkaar in die ene waarde: compassie, mededogen.

In de seculiere tijd waarin wij leven blijkt dat religie en geloof niet hebben afgedaan. Hoewel kerken leeglopen, stellen mensen telkens weer minder vragen over de zin van het leven. Die vragen worden nu anders gesteld en de antwoorden elders gevonden.

Initiatiefneemster van het wereldwijde 'Handvest van Compassie' is Karen Armstrong. Karmeliet Edgar Koning zal deze boeiende avond over dit verdrag leiden.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via de website. (programma-onderdeel Compassie)

Wanneer?
14 mei 2012 van 19.45 tot 21.30 uur
Organisator
Centrum van Spiritualiteit
Locatie:
Nolensweg 8
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.