Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Verkoopdag Planten

Deze dag staat in het teken van " een afscheid op deze locatie ". Wij moeten helaas wegens omstandigheden van deze plek verdwijnen. Wij hopen ergens anders onderdak te vinden om ons werk te kunnen voortzetten. Wij hopen dan ook dat de opkomst groot zal zijn als blijk van waardering voor het werk dat wij in de loop van 15 jaar daar hebben verricht.

Bijdragen worden geleverd door :

* de jongeren ( zij regelen de plantenverkoop )
* er wordt die dag PALING gerookt (door onze vrijwilliger GER )
* afd. houtwerking ( werkstukken worden verkocht )
* afd. horeca ( eigen baksels worden geleverd die dag)
* wellantcollege ( leveren planten ) Tuin en Kas bevindt zich op het terrein van het Wellantcollege Groene Zoom 400 of ChicoMendesring 825

Op deze dag verkopen wij een grote verscheidenheid aan binnen en buiten planten voor een zeer schappelijke prijs. Op het terrein staan vanaf de schoolparkeerplaatsen wegwijzers naar onze Kas Iedereen is welkom op deze dag en wij hopen dan ook op een grote opkomst, om ons werk te bekijken en eventueel prachtige planten aan te schaffen.

Wanneer?
16 mei 2012 van 09.00 tot 15.00 uur
Organisator
dhr. W. van Dijk
616 46 43
w.vandijk@yulius.nl
Locatie:
Het Tij Yulius school voor speciaal onderwijs, Groenedijk 49 ( Afd.Tuin en Kas)
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.