Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Debatavond Gaan we saneren of investeren?

Het Wartburg College, locatie Marnix, organiseert een debatavond. Thema van het debat is: ‘Gaan we saneren of investeren?’ Deelonderwerpen zijn: hypotheekrenteaftrek, gezondheidszorg en Onderwijs.

Deelnemende parlementsleden zijn: Jeroen Houwers (VVD), Jesse Klaver (GL), Paulus Jansen (SP), Elbert Dijkgraaf (SGP), Gerard Schouw (D66), Hero Brinkman (Onafhankelijke Burger Partij), Joël Voordewind (CU), Pierre Heijnen (PvdA) en Ad Koppejan (CDA).

Het debat wordt geleid door Pieter Verhoeve (advocaat, lokaal politicus). Verder zal een deskundige jury, bestaande uit Marco de Fonkert (oud-leerling en organisator van deze avond), Jeroen van Dommelen (politiek verslaggever NOS), en Jac Klijs (burgemeester Moerdijk) aan het eind van de avond een debatprijs uitreiken. In de pauze is er een verkiezingsmarkt.

Wanneer?
16 mei 2012 van 19.30 tot 00.00 uur
Locatie:
in het gebouw aan de prof. Waterinklaan 41
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.