Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatiebijeenkomst over cursus Open Boek

Informatiebijeenkomst over cursus Open Boek

Vanmiddag vindt een informatiebijeenkomst plaats in Biebwinkel A tot Z over de cursus Open Boek die de Bibliotheek A tot Z, Kinderboekwinkel De Giraf en leesLETTERS in het najaar aanbieden aan leerkrachten die zich meer willen richten op leesbevordering.

Met de informatiebijeenkomst worden deelnemers vrijblijvend geïnformeerd over de voordelen en praktische details van de cursus Open Boek. Deze cursus leidt een leerkracht op tot leescoördinator die zorgt voor meer samenhang in het leesonderwijs. Dat is belangrijk, want met een gerichte inzet op leren lezen, begrijpend lezen en leesbevordering kan zeker 95% van alle kinderen het vereiste leesniveau behalen. Tijdens de cursus Open Boek, die is ontwikkeld met steun van Stichting Lezen en Kunst van Lezen (een initiatief van het ministerie van OCW), wordt toegewerkt naar een leesplan voor de eigen school.

Kosten : gratis
Voor wie: leerkrachten die zich meer willen richten op leesbevordering in het basisonderwijs

Wanneer?
16 mei 2012 van 15.30 tot 17.00 uur
Locatie:
Biebwinkel A tot Z, Groenmarkt 163
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.