Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Club 3voor12

Club 3voor12

Vandaag strijkt Club 3voor12 neer in Dordrecht. In de Popcentrale zullen Bombay Show Pig, Fervid en This Girls Life een avond gaan vullen met hun indie/pop muziek.

Het Nederlandse indierock duo Bombay Show Pig bestaat uit gitarist Mathias Janmaat en drummer Linda van Leeuwen. De twee muzikanten uit Amsterdam en Den Haag hebben velen verrast met hun eigen blik op indie in de traditie van Yeah Yeah Yeah's, The Kills en Death From Above 1979. Dit jaar is de band een nieuwe weg ingeslagen door van een trio naar een duo te gaan, zelf de lead vocalen op zich te nemen en compleet nieuwe nummers te maken voor hun debuutalbum. Deze is, onder productionele leiding van Simon Akkermans (C-mon and Kypski), in creatieve broedplek Kytopia in Utrecht opgenomen. In december reisde de band voor de mix van het album af naar Eli Janney (Girls Against Boys) in New York, die eerder o.a. werkte met The Rapture, Holy Fuck, Ryan Adams en Hooverphonic.

Op 3 mei 2012 was de release van hun album ‘Vulture / Provider’. De plaat krijgt de ene na de andere waanzinnige recensie. Momenteel zijn ze weer aan het touren met de nieuwe live-set die debuteerde op Noorderslag 2012. Ze stonden twee jaar geleden nog in Dordrecht op het Urban Explorers als trio en nu met de nieuwe plaat en als duo in de Popcentrale.

Entree gratis. Kijk voor meer info op de website.

Wanneer?
18 mei 2012 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
in de Popcentrale, Merwedestraat 48
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.