Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

De Band Boost Finale

De Band Boost, dé talentenjacht voor beginnende bands uit de regio, is de ontknoping nabij. Na vier voorrondes en een halve finale in de Popcentrale zijn alle namen voor de finale bekend. Vandaag staan Moscow Express, Dr. Downhill, One Night Band, Sobek en The Brave op het podium van Bibelot om te strijden om een prachtig prijzenpakket én de eer!

De vier eerstgenoemde bands hebben in de voorrondes de jury overtuigd en hierdoor direct een finaleplaats gewonnen. Er werd tijdens elke voorronde ook een publieksprijs uitgereikt. Deze publieksfavorieten speelden op 14 april een sterke halve finale om de laatste finaleplek te bemachtigen. Deze plek is gewonnen door The Brave.

De winnaar van de Band Boost 2012 wint onder andere een optreden op Wantijpop (Popcentrale Podium), studiotijd in de Prosound Studio en 500 cd’s van Salisbury Sound. Ook voor de tweede en derde prijswinnaars zijn er mooie prijzen .

De acts die in de finale staan zijn uiteenlopend: van pop tot metal. Eén ding hebben ze gemeen: het zijn allemaal veelbelovende regionale acts. Liefhebbers van popmuziek, programmeurs van lokale podia en fans: iedereen is van harte welkom tijdens de finale van de Band Boost 2012.

Deur open: 20:00 uur. Entree: gratis.
Zie voor meer informatie de website.

Wanneer?
19 mei 2012 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
in Poppodium Bibelot, Wijnstraat 117
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.