Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Annie M.G. Schmidt speurtocht

Annie M.G. Schmidt speurtocht

De bibliotheekvestigingen Dubbeldam en Sterrenburg staan van 9 t/m 20 mei in het teken van Annie M.G. Schmidt!

In deze periode kunnen kinderen tot 13 jaar meedoen aan een speurtocht naar de boeken van deze bijzondere schrijfster en de tekeningen van Fiep Westendorp. Kinderen zoeken naar details op de platen die door de bibliotheek hangen, om zo een woord te raden. Uit alle goede antwoorden wordt een winnaar gekozen, die natuurlijk een prijs(je) ontvangt.

Kosten : gratis
Voor wie: kinderen tot 13 jaar

Wanneer?
Van 9 mei 2012 00.00 uur tot 20 mei 2012 00.00 uur
Organisator
de Bibliotheek A tot Z
078 620 55 00
service@debibliotheekatotz.nl
Locatie:
Bibliotheekvestigingen Dubbeldam en Sterrenburg
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.