Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Debat Hoeveel bank wil je hebben?

Debat Hoeveel bank wil je hebben?

Onlangs stelde een econoom voor om de kwakkelende banken 300 miljard pensioengeld te geven in ruil voor de waardeloze hypotheken waar ze mee zitten. Dat zou de huizenmarkt weer vlot trekken! Nee, dan zien we toch meer in een ander Dom Plan: laat Jan Kees iedere vrijdagmiddag vanaf de Dom in Utrecht 100 miljoen euro strooien om onze koopkracht op te vijzelen. En dat de komende 50 jaar ! Veel goedkoper, en je weet ook dat het beter terecht komt.

SP, PVDA en GroenLinks organiseren vandaag een debatavond over dit onderwerp. Voorafgaand aan het debat zal Kees van Paridon, econoom en hoogleraar aan de Erasmus Universiteit, een inleiding geven over het onderwerp, worden de uitgangspunten toegelicht en kunnen er vragen gesteld worden. Na de pauze volgt een debat tussen financiële experts uit de Tweede Kamer waaronder Ewout Irrgang (SP) en Bruno Braakhuis (GroenLinks).

De discussie staat onder leiding van Frans-Bauke van der Meer en Jan Lagendijk.

Zaal open vanaf 19:45 uur. Toegang gratis.

Wanneer?
24 mei 2012 van 20.15 tot 00.00 uur
Locatie:
Café Merz, Korte Kalkhaven 3
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.