Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Dordtse Kil in Business

Dordtse Kil in Business
Vandaag vindt 'Dordtse Kil in Business' plaats, het netwerkevenement dat zich richt op het Dordtse Kil gebied en waarbij in een informele sfeer contacten worden gelegd met verschillende ondernemers. Het evenement biedt de gelegenheid om bedrijven uit de Dordtse Kil bij elkaar te brengen en bedrijven uit de omgeving naar dit gebied te trekken. Ook deze keer is er een grote diversiteit aan bedrijven te vinden die zich hebben aangemeld voor de netwerkborrel. De organisatie is verheugd dat er ook bedrijven uit Rotterdam en de Drechtsteden naar het evenement komen en de kansen van het Dordtse Kil gebied zien.

Organisator Lipman Events is blij dat de Gemeente Dordrecht ook aanwezig zal zijn en hoopt via de netwerkborrel een uitstekend platform te bieden voor beide partijen om in contact te blijven over alle ontwikkelingen in het gebied. Dordtse Kil BusinessClub De Dordtse Kil BusinessClub is een netwerkorganisatie die zich richt op het Dordtse Kil gebied en die is voortgekomen uit dit netwerkevenement. De BusinessClub blijft groeien en inmiddels zijn er 33 Dordtse (Kil) bedrijven aangesloten. Het doel van de BusinessClub is het netwerk van de ondernemers te vergroten en nieuwe contacten te leggen om zo de anonimiteit uit de Dordts Kil te halen. Bedrijven krijgen de kans contacten en kennis te bundelen, in een informele en prettige sfeer.

Meer informatie over de voordelen van de BusinessClub, de activiteiten, huidige ledenlijst of het inschrijvingsproces is te verkrijgen via ded website.

Wanneer?
24 mei 2012 van 16.00 tot 00.00 uur
Locatie:
in Chez Heeren Jansen
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.