Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Informatie avond Vooropleiding Kunstacademie

Informatie avond Vooropleiding Kunstacademie
Overweeg je een studie aan een kunstacademie in 2013? Dan is het de kunst om je goed voor te bereiden op de toelating. ToBe helpt je met de cursus ‘Vooropleiding Kunstacademie’. Kom vanavond en ontdek of deze cursus bij jou past!

Wil je later aan de slag in de creatieve kunstsector, als illustrator, grafische ontwerper, beeldend kunstenaar of docent beeldende vorming? Denk je aan een HBO studie aan een Hogeschool? Dan is het de kunst om je goed voor te bereiden, zodat je portfolio in het oog springt. De ’Vooropleiding Kunstacademie’ van ToBe helpt je daarbij. Je wordt begeleid door een kunstenaar/docent die goed op de hoogte is van de eisen van een kunstacademie en die zelf jaarlijks met studenten een portfolio samenstelt voor toelating. Deze vooropleiding is toegankelijk vanaf 15 jaar (leerlingen bovenbouw HAVO 4+5 en VWO 4/5/6 en MBO niveau 4).

De Vooropleiding Kunstacademie start op donderdag 27 september 2012 en bestaat uit 28 lessen van 19.30 – 21.30 uur in de Berckepoort. De prijs is €299 ex BTW. Tijdens de informatie avond kun jij alles vragen aan de docent Wim van Broekhoven over de inhoud van de cursus.

Kijk voor meer informatie op de website.

Wanneer?
29 mei 2012 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
ToBe
Locatie:
de Berckepoort, Voorstraat 220
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.