Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Bijeenkomst duurzaam consumentenplatform Nudge

Vandaag organiseert duurzaam consumentenplatform Nudge in Dordrecht een bijeenkomst. Tijdens deze avond gaat een groep beslissers samen interactief in op een aantal duurzame dilemma's.

Nudge, het grootste duurzame netwerk van Nederland van inmiddels meer dan 25.000 mensen, is sinds begin dit jaar gestart met het eerste lokale bedrijvennetwerk in de Drechtsteden. De missie van Nudge is om vanuit een consumentenplatform een duurzame samenleving te bevorderen door mensen en initiatieven te verbinden, (en deze laatste) te versterken en te versnellen. 

Duurzaam met mensen en materialen 
Ferry Cornelissen zal onder andere ingaan op de start van zijn onderneming in deze crisistijd en de duurzame dilemma’s die hij tegenkomt, zoals de onbekendheid bij opdrachtgevers van milieubesparende producten. De deelnemers aan de avond, uit verschillende hoeken vanuit het bedrijfsleven, gaan al brainstormend op zoek naar oplossingen voor de besproken vraagstukken. Het blijkt dat er al veel duurzame kennis aanwezig is bij bedrijven uit de Drechtsteden. Door deze kennis uit te wisselen en de juiste koppelingen te maken tussen mensen, streeft Nudge ernaar om duurzaamheid, ook in deze regio, te bevorderen.

Gastheer van deze tweede avond is Ferry Cornelissen. Hij heeft een grote interesse voor duurzaamheid, niet alleen in materialen maar ook in de mens. Zijn lijfspreuk is dan ook “een goed dak boven je hoofd is alles behalve vanzelfsprekend”. Hij toont zijn verantwoordelijkheid door effectief maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

In het najaar zullen bij andere bedrijven die zich bezighouden met duurzaamheid in de Drechtsteden nog meer bijeenkomsten plaatsvinden. Wilt u meer informatie over de bijeenkomsten en het netwerk, neem dan contact op met Thirza Monster via email. Ondersteunt u de doelstelling om Nederland duurzamer te maken? Zet dan uw stip op de website.

Wanneer?
30 mei 2012 van 00.00 tot 00.00 uur
Organisator
Thirza Monster
thirza@nudge.nl
Locatie:
Cornelissen DakTechniek B.V., Toermalijnring 330
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.