Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Popprikkels workshop

Popprikkels workshop

Wil jij spelen in een band? Kom van alles te weten over de instrumenten in een band. Kies een instrument en maak kennis met de popschool voor kids!

De Popprikkels workshop bestaat uit vier lessen waarin jongeren kennis kunnen maken met instrumenten uit de popmuziek. Ben je tussen de 9 en de 12 jaar en wil je leren zingen, drummen, gitaarspelen, bassen of toetsen spelen? Kom het dan proberen in de Popcentrale op de Popschool. In vier lessen van één uur kom je van alles te weten over deze instrumenten en de verschillende stijlen in de popmuziek. Kom proberen welk instrument het beste bij jou past. Popprikkels is een perfecte manier om een begin te maken aan jouw muziekcarrière.

Kosten : 4 lessen van 1 uur voor 40,- euro
Periode : Op woensdagmiddag (tijd in overleg)
Aantal deelnemers : minimaal 4 leerlingen, maximaal 6 leerlingen

Voor meer informatie of inschrijven zie de website of mail.

Wanneer?
Van 9 mei 2012 00.00 uur tot 30 mei 2012 00.00 uur
Organisator
St. Tobe
Popschool@popcentrale.nl
Locatie:
Popcentrale - Merwedestraat 48
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.