Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Expositie leerlingen ToBe

Expositie leerlingen ToBe

De 7 t/m 12 jarige teken- en schilderleerlingen van Stichting ToBe laten zien wat zij de afgelopen tijd onder leiding van docente Iris van der Stel hebben gemaakt. Werken van leerlingen die les hebben in Cultureel Centrum Sterrenburg, hangen in bibliotheekvestiging Sterrenburg. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om de kunstwerken te komen bewonderen.

Wanneer?
Van 16 mei 2012 00.00 uur tot 7 juni 2012 00.00 uur
Organisator
de Bibliotheek A tot Z
078 620 55 00
service@debibliotheekatotz.nl
Locatie:
in bibliotheekvestiging Sterrenburg
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.