Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Dag Muziek Stadspolders

Open Dag Muziek Stadspolders

Altijd al trompet, dwarsfluit, viool, piano, of gitaar willen spelen?
Kom vandaag naar de Open Dag Muziek van ToBe. Tussen 13.00 – 15.00 uur kun jij deze instrumenten uitproberen. Er zijn speciale muziekcursussen voor kinderen in de leeftijd vanaf 4 tot 7 jaar. Doe lekker mee en ervaar het zelf.

Of kom van 14.00 tot 14.30 uur luisteren naar de presentatie van Mexicaanse muziek gespeeld door ToBe leerlingen op viool, gitaar en fluit. De meedoelessen en presentaties worden gehouden in het speellokaal en de grote zaal op de eerste verdieping.

Meedoelessen:
Muzikaal Prentenboek (4-6 jaar).
In 15 lessen ontdekken we dat in verhaaltjes en prenten muziek zit. Vooral kleuters zijn dol op prentenboeken en verhalen. Het lezen, plaatjes kijken en het naspelen vormen het vertrekpunt om met muzikale activiteiten aan de slag te gaan. We zingen liedjes en maken muziek op instrumenten, die bij de verhalen passen, maar ook op voorwerpen uit onze omgeving. Aanvang 13.00 tot 14.00 uur.

Muzikale Ontdekkingsreis (6-7 jaar). In deze cursus van 36 weken maak je kennis met tante Gee en haar huisgenoten. Zij wonen op de notenbalk van het klokkenspel en hebben elk hun bijzonderheden. De eerste weken leert Tante Gee ons heel veel over melodie, maatsoorten en ritme. Ook maken we kennis met allerlei muzieksoorten op ons eigen klokkenspel. Zodra we op de zolder van het huis van tante Gee zijn beland, vinden we een luchtballon en reizen daarmee de hele wereld over. We beleven allerlei muzikale avonturen met specifieke instrumenten. Aanvang 13.00 tot 14.00 uur.

Neem voor meer informatie contact op.

Wanneer?
13 juni 2012 van 13.00 tot 00.00 uur
Organisator
Stichting To Be
613 31 44
info@stichtingtobe.nl
Locatie:
Johan Frisoschool, Chico Mendesring 196
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.