Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Landelijke Speedo Sportemotion Jaargangfinale

Landelijke Speedo Sportemotion Jaargangfinale

De jaargangfinale is een jaarlijks terugkerende zwemwedstrijd voor de beste 24 zwemmers van Nederland in de leeftijd van 8 t/m 11 jaar. Aan de wedstrijd nemen in verschillende programma’s (bv. schoolslag en vlinderslag) totaal 400 zwemmers deel.

Deze landelijke finale wordt georganiseerd door de zwemverenigingen Poseidon uit Ridderkerk, De Lansingh uit Krimpen a/d IJssel en de Devel uit Zwijndrecht.

Programma
Aanvang ochtendsessies 10:00 uur, aanvang middagsessie 15:00 uur. Tussen de programma’s door vinden de prijsuitreikingen plaats.

Wanneer?
1 juli 2012 van 10.00 tot 00.00 uur
Organisator
Dhr. Kees Visser
Locatie:
in zwembad Sportboulevard
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.