Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Ensemble (tijdens de Boekenmarkt)

Ensemble (tijdens de Boekenmarkt)

Het Ovino Blazers Ensemble heeft een basisbezetting van hobo’s, klarinetten, hoorns en fagotten. Het repertoire bestrijkt zowel de muziek voor traditioneel blaasoctet, zoals de serenades van Mozart, Krommer en Beethoven, als werken voor groter blazersensemble. Maar ook muziek met strijkers, waaronder de beroemde Blazers Serenade van Dvorak, wordt regelmatig uitgevoerd. Vandaag hoort u naast het ultieme liefdesverhaal Romeo en Julia van Prokofiev, een partita in F van Krommer en de ouverture The arival of the Queen uit Salomo van Handel, Salomo die Queen Sheba alles gaf wat ze verlangde. Als dat geen liefde is.

Optreden om 14:00, 15:00 en 16:00 uur. Toegang gratis.
Het programma is 3x te bewonderen tussen 14.00-16.00 en is gratis toegankelijk. Daarnaast bieden wij een gezellig terras, dus kom gerust langs voor een hapje of een drankje tussendoor

Wanneer?
1 juli 2012 van 14.00 tot 16.00 uur
Organisator
Kunstkerk Dordrecht
639 85 55
kunstkerk@dordrecht.nl
Locatie:
Museumstraat 65
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.