Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Natuuractiviteit Waterbeestjes vangen (8 t/m 12 jaar)

Natuuractiviteit Waterbeestjes vangen (8 t/m 12 jaar)

Lekker luieren en niks doen? Welnee! Kom in je vakantie naar Duurzaamheidscentrum Weizigt.

Natuuractiviteit Waterbeestjes vangen (8 t/m 12 jaar)
Onder begeleiding van enthousiaste IVN-Natuurgidsen ga je zelf met een visnetje waterbeestjes vangen. En als je het leuk vindt, kun je met zoekkaarten achter de naam van je vangst komen. Trek wel kleren aan die een beetje vies mogen worden.

Wanneer:
 Donderdag 12 juli van 14.00 - 16.00 uur
Donderdag 19 juli van 14.00 - 16.00 uur
Donderdag 26 juli van 14.00 - 16.00 uur

Kosten: gratis.

Inschrijven Wil je meedoen? Schrijf je dan vòòr dinsdag 10 juli in. Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Schrijf je in via de site of stuur een mailtje met daarin je naam, leeftijd en de activiteit waaraan je wilt deelnemen. Bellen kan ook.

Wanneer?
Van 12 juli 2012 14.00 uur tot 26 juli 2012 16.00 uur
Locatie:
Duurzaamheidscentrum Weizigt, Van Baerleplantsoen 30
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.