Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop Dierverzorger (4 t/m 12 jaar)

Workshop Dierverzorger (4 t/m 12 jaar)

Lekker luieren en niks doen? Welnee! Kom in je vakantie naar Duurzaamheidscentrum Weizigt. Ben je creatief? Schrijf je dan in voor een van de creatieve workshops.

Vandaag  is 1 van de Workshops Dierverzorger (4 t/m 12 jaar)
Met je klompen aan ga je de dierverzorgers helpen de dieren te verzorgen. Eerst ga je de dieren voeren. Daarna is het tijd om de stallen schoon te maken. Na al dat zware werk is het tijd om wat te drinken. Natuurlijk is er ook tijd om je favoriete dieren te knuffelen. Na afloop krijg je een echt Dierverzorgercertificaat. Op de boerderij kun je klompen lenen. Trek kleding aan die vies mag worden en stevige schoenen of laarzen als je geen klompen aan wilt.

Wanneer:
Woensdag 11 juli 9.00 tot 11.30 uur (8 t/m 12 jaar)
Woensdag 18 juli 9.30 - 11.00 uur (4 t/m 7 jaar)
Woensdag 25 juli 9.00 tot 11.30 uur (8 t/m 12 jaar)
Woensdag 8 augustus 9.30 - 11.00 uur (4 t/m 7 jaar)
Woensdag 15 augustus 9.00 tot 11.30 uur (8 t/m 12 jaar)

Kosten: 10 euro. Bij aanvang van de workshop kan betaald worden in de workshopruimte. Zorg dat je contant geld bij je hebt, want je kunt niet pinnen bij Weizigt.

Inschrijven Wil je meedoen? Schrijf je dan vòòr dinsdag 10 juli in. Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij. Schrijf je in via de site of stuur een mailtje met daarin je naam, leeftijd en de activiteit waaraan je wilt deelnemen. Bellen kan ook.

Wanneer?
Van 11 juli 2012 00.00 uur tot 15 augustus 2012 00.00 uur
Locatie:
Duurzaamheidscentrum Weizigt, Van Baerleplantsoen 30
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.