Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open Dag van ToBe

Open Dag van ToBe
Weer terug van vakantie en zin om iets op het gebied van dans, kunst & design muziek of theater te doen? Zoals een cursus mode & design, striptekenen, sieraden maken, tapdance, fotografie, glasfusing of creatief schrijven? Kom vandaag naar de Open Dag van ToBe en kom sfeer proeven op twee locaties van ToBe: Berckepoort en De Munt.

Tijdens de Open Dag maak je kennis met het lesaanbod voor jong en oud én docenten dans, fotografie & multimedia, kunst & design, schrijven, theater en kindercursussen muziek van ToBe. Dit doe je het best door lekker mee te doen met een van de dertig workshops en open lessen. Ook ben je van harte welkom om te komen kijken naar de demonstraties dans en muziek op de podia in de Voorstraat tijdens het Voorstraat Noord Festival.

Workshops voor jong en oud
De volgende workshops zijn te volgen voor kinderen op gebied van Muziek: Muzikaal prentenboek (4-6), Muzikale Ontdekkingsreis (6-7), Strijkbeesten (4-5), Wereld rondom trommelen (7-12), Dans: Klassiek ballet/modern (vanaf 9), Streetdance (vanaf 9), Tapdance (vanaf 9), Kinderdans (6-10) en Kunst & Design: Peuter- en Kleuterkunst (2-5), Tekenen, schilderen en collage (6-12), Striptekenen (vanaf 8 ), Games tekenen (8-14), Beeldhouw en keramiekatelier (6-12),

Voor jongeren en volwassen zijn de volgende workshops te doen op gebied van Dans: Spaanse dans / Flamenco, Klassieke ballet, Modern Jazz, Tapdance, T’ai Chi, Fusion Bellydance, Bewegen voor 40 en 50+, Modern, Theater en Kunst & Design: Luisteren naar je pen, Edelsmeden, Glasfusing en Keramiek.

Kinderdansweek
Ben je 12 jaar of jonger, doe dan mee tijdens de gratis Kinderdansweek van maandag 10 – donderdag 13 september in de Berckepoort. Kijk voor het programma op www.stichtingtobe.nl/kinderdansweek. Je kunt meerdere lessen volgen! Inschrijven voor de Kinderdansweek is niet nodig.

Kijk voor meer informatie en het programma van de Open Dag op de website. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. De cursussen 2012-2013 starten in september/oktober.

Wanneer?
8 september 2012 van 12.00 tot 17.00 uur
Organisator
ToBe
Locatie:
Berckepoort, Voorstraat 220 / De Munt, Munt 5
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.