Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Muziek in Pictura

Muziek in Pictura

Vandaag zal Continuous Brass tijdens monumentendag optreden. Vanaf 14.00 uur zal het koperensemble bestaande uit: Theo Hartman op trompet & bugel, Anke van der Hoek op hoorn, Jurgen van Oostenbrugge op trombone en André Vulperhorst op tuba in 3 sets een gevarieerd programma ten gehore brengen.

Elke set bestaat uit klassieke werken afgewisseld met eigentijdse en luchtige composities voor kopertrio en koperkwartet van componisten als J.S. Bach, W.A. Mozart, J. Haydn, C. Debussy, G. Gershwin. L. Bernstein, T. Thibault, J. Horovitz, E. Lewis en R. Muczynski.

De toegang is gratis en er zijn drankjes verkrijgbaar in de bar. Uiteraard kunt u ook de huidige exposities bezoeken, de kunstenaars zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Wanneer?
9 september 2012 van 14.00 tot 17.00 uur
Locatie:
in zaal Pictura, Voorstraat 190/192
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.