Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

BIES!

BIES!

Vier dagen nazomeren met theater, muziek, film, literatuur en eten en drinken in de natuur van de Hollandse Biesbosch in Dordrecht. Ook in 2012 kan dit tijdens BIES! Theaterfestival in de Biesbosch dat dit jaar plaatsvindt van donderdag 6 t/m zondag 9 september.

Voor de zesde keer vindt aan het einde van de zomer BIES! plaats, het publieksfestival voor eigentijds locatietheater in de Hollandse Biesbosch waarbij het unieke landschap een belangrijke rol speelt. BIES! laat bijzondere voorstellingen zien die zich in de buitenlucht afspelen of in een overkapte locatie die verwijst naar het landschap van de Biesbosch.

Op donderdag 6 september om 17:30 uur zal BIES! feestelijk geopend worden door Joop Mulder, directeur van het Oerol festival.

Een grote tent met daaromheen picknickbanken vormt het sfeervolle hart van het festivalterrein. Behalve voorstellingen zijn er ook gratis activiteiten op het festivalterrein en natuurlijk ontbreekt de catering niet. Kijk op de website om het programmaoverzicht van BIES! te zien en om kaarten te bestellen.

De natuur is het decor voor de voorstellingen en andere activiteiten tijdens BIES!. De locatievoorstellingen hebben vaak actuele, maatschappelijke thema’s als onderwerp en dragen op die manier bij aan de bewustwording hierover. Ook de stichting Dordrecht Zuid-Afrika is van de partij op zaterdag 8 september van 18u tot 21.30u met een stand. En zullen zaden van Vreeken's Zaden verkopen, zoals kruiden, bloemen en groenten. De opbrengst daarvan is bestemd voor het moestuinenproject in Dordrecht Zuid-Afrika. 500 gezinnen worden daar ondersteund. De groenten zijn vooral voor kinderen, maar ook voor aidspatienten van levensbelang.

Wanneer?
Van 6 september 2012 00.00 uur tot 9 september 2012 00.00 uur
Locatie:
in de Hollandse Biesbosch
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.