Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Avond over pelgrimage

Avond over pelgrimage

De eerste avond van het nieuwe bezinningsaanbod ‘Het is al begonnen’ in het kader van Plaatsen van Karmelitaanse spiritualiteit. Het beloofd een héél bijzondere avond te worden. Pelgrimeren is 'in'. Menigeen bewandelt een van de vele bedevaartswegen. De redenen zijn velerlei; de ervaringen ook. De Dordtse Santiago-gangers Danny Hartering en Guido Hoenselaar willen hun ervaringen in woord, beeld en meditatie met u delen. Het streven is om die avond tevens een tentoonstelling te openen van voettochten naar Santiago de Compostela.

Voor een bijdrage in de kosten wordt € 5,00 per persoon gevraagd.

Iedereen is van harte welkom en kan zich aanmelden op de webpagina.

Wanneer?
10 september 2012 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
Plaatsen van Karmelitaanse spiritualiteit
616 02 83
paul@seesinkweb.nl
Locatie:
Gedachteniskapel Titus Brandsma, Nolensweg 10
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.