Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open avond Jeugdtheaterschool Dordrecht

Open avond Jeugdtheaterschool Dordrecht
Doe mee in de open lessen acteren, zang en dans bij Jeugdtheaterschool Dordrecht (JTSD). Ben je tussen 7 en 20 jaar? Loop dan binnen en ontdek wat er bij JTSD te beleven is.

Bij JTSD krijg je een combinatie van zang-, dans- en acteerlessen, maar je kunt ook kiezen voor één discipline. Neem tijdens de open avond een kijkje, doe mee in de open lessen en stel al je vragen aan de docenten die rondlopen. Vooraf aanmelden voor deze open avond hoeft niet. Er is gelegenheid om je direct in te schrijven voor seizoen 2012-2013.

Les op zondag
Nieuw zijn de lessen op zondag. De jeugdtheaterschool is de leukste plek om je zondag door te brengen en je hoofd even huiswerk vrij te maken. Voor kinderen hebben we op zondag de Basisgroep (8-12 jaar) en Opstapgroep (10-12 jaar), voor jongeren vanaf 12 jaar de Opleidingsgroep en Studioklas Acteren, Zang of Dans.

Veel te beleven
Naast de lessen is er nog meer te beleven bij JTSD. Zo is er meerdere malen per jaar een open podium en bezoeken we samen voorstellingen. Aan het einde van het seizoen laten alle leerlingen in het theater zien wat ze hebben geleerd tijdens een presentatie op Festival Hoogspanning.

Premières
JTSD maakt ieder seizoen splinternieuwe theatervoorstellingen. Momenteel werken de schrijfsters Anouk Saleming en Enne Koens beiden aan een script voor de twee grote voorstellingen die in maart en april in première gaan. Ook met kerstmis laat JTSD zich zien, tijdens de Kerstmarkt spelen leerlingen een nieuw stuk, geschreven door Sander Zweerts de Jong.

Nieuwsgierig? Kom dan vandaag naar de Berckepoort. Meer informatie over Jeugdtheaterschool Dordrecht vind je op de website. Je kunt hier ook online inschrijven. Contact opnemen kan per e-mail of telefonisch.

Wanneer?
13 september 2012 van 18.30 tot 20.30 uur
Organisator
JTSD
639 34 47
jtsd@stichtingtobe.nl
Locatie:
in de Berckepoort, Voorstraat 220
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.