Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Pictura's Poetry Clash

Pictura's Poetry Clash

PICTURA is zeker niet alleen voor leden. Om op een laagdrempelige manier kennis te maken met PICTURA en haar leden wordt er in de namiddag een maandelijkse (netwerk)borrel en activiteitenavond gehouden onder de naam +1. Het idee hierachter is dat een lid een geïnteresseerde van buitenaf meeneemt naar PICTURA om de vereniging (beter) te leren kennen.

Tijdens zo’n avond komen verschillende leden, kunstenaars samen voor een drankje en aansluitend een culturele en gezellige activiteit. In het verleden zijn poëzieavonden gehouden, een avond met schrijversdebutanten, cultureel verantwoorde quizzen e.d., altijd voorafgegaan door een happy hour met drankjes voor wel erg schappelijke prijzen. Vandaag dus een Pictura's Poetry Clash. Verder is er veel gelegenheid tot netwerken, het nuttigen van een drankje en hapje.

 

Wanneer?
14 september 2012 van 20.00 tot 22.00 uur
Organisator
Teekengenootschap Pictura
Locatie:
Voorstraat 190 - 192
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.