Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Themadag Centrum voor Pastorale Counseling

Op D.V. donderdag 20 september organiseert het Centrum voor Pastorale Counseling (CPC) in samenwerking met De Hoop ggz de themadag ‘Verslaving in het pastoraat’. Dit is een bijeenkomst voor professionele en vrijwillige pastorale werkers die te maken hebben met verslaafden. Op deze themadag kunnen zij hun kennis over verslaving verdiepen en nieuwe vaardigheden aanleren om hiermee sterker in hun bediening te staan.
 
Komt u ook?

De themadag vindt plaats in het Media- en Congrescentrum op Dorp De Hoop, Provincialeweg 122 in Dordrecht. U kunt zich aanmelden via www.pastoralecounseling.org.  

Wanneer?
20 september 2012 van 00.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Provincialeweg 122
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.