Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lezing Dordts (oud) Goud

Lezing Dordts (oud) Goud

De collectie Oud Goud, een bijnaam die de grote historische waarde van de collectie onderstreept, is afkomstig van uitgeverij Noordhoff in Groningen en bevat de originelen van vele bekende schoolplaten en illustraties van onder andere Isings en Jetses.

Op de tijdelijke locatie heeft het Onderwijsmuseum een eerste expositie met Dordts Oud Goud geopend, waarin een selectie te zien is van schetsen en prenten (of de makers ervan) die een relatie met Dordrecht hebben. Directeur Tijs van Ruiten geeft in deze lezing een introductie op de collectie Oud Goud en de bijzondere relatie met Dordrecht.

Inloop vanaf 19:30. Toegang gratis. Koffie en thee verkrijgbaar.

Wanneer?
27 september 2012 van 19.30 tot 22.00 uur
Organisator
Nationaal Onderwijsmuseum
a.vanhees@onderwijsmuseum.nl
Locatie:
Nieuwe Haven 26
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.