Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Boekpresentatie Jeanine Erades

Boekpresentatie Jeanine Erades

Duivelsblauw is de titel van het romandebuut van Jeanine Erades. Vandaag presenteert zij haar boek bij boekhandel Vos & van der Leer.

Aan de historische roman Duivelsblauw ging vele jaren van onderzoek en schrijven vooraf. Pastel is de naam van de plant waaruit in de zestiende eeuw de kleur blauw werd gewonnen. In die tijd vond handel in deze kleur op grote schaal plaats. Fraude en omkoping zijn aan de orde van de dag. Tegen dit spannende en interessante decor schreef Erades een meeslepend familieverhaal over de macht van familiebanden.

Jeanine Erades (Leiden, 1986) is in het dagelijks leven juriste. Haar passie voor Frankrijk heeft ze verwerkt in deze ruim vijfhonderd pagina's tellende historische roman over Toulouse.

Wanneer?
29 september 2012 van 15.30 tot 00.00 uur
Locatie:
Vos & van der Leer aan de Voorstraat 258A
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.