Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Combinatieworkshop

Combinatieworkshop

Wat hebben fotografie en schilderen met elkaar te maken?
Kom er achter tijdens een spannende workshop van vier zaterdagmorgens.

Na het succes van de combinatieworkshops over fotograferen en schilderen met de thema's "Bloemen" en "Stad en land vereeuwigd" afgelopen voorjaar, bieden kunstschilder Bart van der Bom van Barteljee en fotograaf Mark Isarin opnieuw de combinatieworkshop "Stad en land vereeuwigd" aan.

De cursisten gaan onder leiding van Mark Isarin, twee zaterdagmorgens op 15 en 22 september 2012, met hun eigen digitale camera creatieve foto’s van landschappen en stadsgezichten maken. Daarbij wordt, al fotograferend, de nodige techniek doorgenomen om tot spannende belichtingen, standpunten en composities te komen.

De deelnemers worden daarna uitgedaagd om hun mooiste foto te vertalen in een natuurgetrouw of abstract schilderij onder leiding van Bart van der Bom, tijdens twee zaterdagmorgens op 29 september en 6 oktober 2012. Hierbij worden diverse technieken in acrylverf toegepast.

Op zaterdagmorgen 15 en 22 september 2012 wordt er van 10.00 uur tot 12.00 uur gefotografeerd onder leiding van Mark Isarin in de Merwelanden en de oude binnenstad van Dordrecht.
Vervolgens wordt er op 29 september en 6 oktober 2012 van 10.00 uur tot 12.00 uur geschilderd in het atelier van Bart van der Bom in het CS gebouw aan de Eulerlaan 51 te Dordrecht.

De kosten bedragen slechts € 85,- inclusief koffie, thee, reader, professionele afdruk van je favoriete foto, schilderdoek en verfpakket.

Voor meer informatie en inschrijven kunt u mailen.

Wanneer?
Van 15 september 2012 10.00 uur tot 6 oktober 2012 12.00 uur
Organisator
Bart van der Bom
bartvanderbom@online.nl
Locatie:
Zie bericht
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.