Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

3 Solo-tentoonstellingen

3 Solo-tentoonstellingen

Er zijn op dit moment 3 tentoonstellingen, namelijk: - Solo-expositie van Anouk Griffioen in de Grote Zalen - Solo-expositie van Rick Koren in de 3de zaal - Solo-expositie van Jeroen Fransen in de foyer

Pictura is geopend van woensdag t/m zondag van 13:00 tot 17:00 en op afspraak.
De toegang is gratis en wij zijn openbaar toegankelijk.

Wanneer?
Van 7 september 2012 13.00 uur tot 7 oktober 2012 00.00 uur
Organisator
Teekengenootschap Pictura
Locatie:
Voorstraat 190 - 192
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.