Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Start Kesjercursus

Start Kesjercursus

De werkgroep ‘Evangelie en Israël’ van de Evangelische Gemeente Jozua organiseert in samenwerking met de stichting ‘Shoresh’ de ‘Kesjercursus’. ‘Kesjer’ betekent ‘verbinding’ en de cursus is gericht op het zoeken naar eenheid tussen de kerk en Israël. De cursus is bedoeld voor iedereen die zich wil verdiepen in het Hebreeuwse denken van de Bijbelschrijvers, in het handelen van God door de eeuwen heen en in de toekomst van het land en volk Israël.

De cursus bestaat uit tien lessen van twee uur, waarin verschillende onderwerpen rond Jezus, de eerste gemeente en de afscheiding van de kerk van Israël aan bod zullen komen. De eerste cursusavond is op donderdag 1 november (aanvang 19:45 uur) en vervolgens elke twee weken op donderdagavond. Kosten: 55 euro per deelnemer (inclusief cursusmateriaal). Mail voor meer informatie en opgave naar Roel Sulman. Of kijk op de website.

Wanneer?
1 november 2012 van 19.45 tot 00.00 uur
Organisator
Roel Sulman
roelsulman@kpnplanet.nl
Locatie:
Jozua Dordrecht , Sikkelstraat 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.