Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Live muziekmenu

Live muziekmenu

Vanwege het succes van voorgaande keren wordt in de oudste pizzeria van Dordrecht, Costa d'Oro een live optreden gegeven in de vorm van het liedjesmenu.

Tijdens deze avond kunnen gasten een gewenst Italiaans liedje van het liedjesmenu bestellen. Ginet Balistreri speelt deze liedjes live voor het publiek, zichzelf begeleidend op de akoestische gitaar. Rosa Balistreri, eigenaresse van dit gezellige Italiaanse eethuis, is blij met dit nieuwe concept: "Live muziek geeft een speciale sfeer en brengt veel gezelligheid. Dat de mensen hun eigen liedjes mogen bestellen maakt het nog leuker. Dit idee valt goed in de smaak bij iedereen. Mijn zus Ginet speelt veel liedjes uit de oude doos waarmee wij zijn opgegroeid. Het blijft een feest om op zo'n manier van deze muziek te kunnen genieten."

De deuren van Pizzeria Costa d'Oro gaan om 17:00 uur open en de keuken sluit om 22:00 uur. Er wordt geadviseerd om tijdig te reserveren, want vol=vol. Reserveren kan via telefoon (tijdens openingstijden bereikbaar).

Wanneer?
3 november 2012 van 17.00 tot 22.00 uur
Organisator
fam. Balistreri
613 68 75
info@balistreri.nl
Locatie:
Voorstraat 444
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.