Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Benefietconcert voor Doe Een Wens

Vier Dordtse muzikanten en muziekliefhebbers houden vandaag voor de vijfde keer een benefietconcert voor het goede doel in de Dordtse poptempel Bibelot. Tijdens de Goodwill Concerts treden vanaf 14.00 uur de bands Health Angels, Imaginary Western, Sealed, Fourstreet, Midgets, BB Queenies, Battle of Blues en Gentleman Jack op.

Voor het vierde achtereenvolgende jaar gaat de opbrengst van het concert naar de Stichting Doe Een Wens, die wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervult. Gemiddeld werd daarvoor 7000 euro per editie opgehaald. ,,Maar dit jaar verwacht ik dat we boven de 8000 euro komen. Een recordbedrag. Dat bedrag is vooral bijeengebracht door onze veertig sponsors,” zegt Jos van Putte, die het concert samen met Johny Idema, Joop en Marcel Vastenhoud organiseert. Die laatste drie spelen zelf in de band Batlle of Blues.

Het benefietconcert begon ooit als een uit de hand gelopen verjaardagsfeest. De eerste keer ging de opbrengst naar hospice De Patio. Namens Doe Een Wens komt ambassadeur Roel Pot, bekend van de NS tv-reclame met Nick en Simon, zondagmiddag de cheque in ontvangst nemen.

Kaarten kosten 8 euro en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Velvet.

Wanneer?
4 november 2012 van 14.00 tot 23.00 uur
Locatie:
in Bibelot, Wijnstraat 117
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.