Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Open huis hospice De Patio

Open huis hospice De Patio

Op de Dag van de Mantelzorg houdt hospice De Patio open huis. Belangstellenden kunnen eens binnenkijken en zich laten informeren over een verblijf in de hospice.

In een hospice rondkijken als de nood nog niet aan de man is, is vaak een nuttige en rustgevende ervaring. De gemoedelijke sfeer, de gemeenschappelijke huiskamer en het kennismaken met de medewerkers - voornamelijk vrijwilligers - kan het onbestemde gevoel wat men nog vaak bij een hospice heeft wegnemen. Wanneer de moeilijke laatste fase dan aanbreekt, zijn mensen in ieder geval een stuk beter voorbereid. Ook voor wie interesse heeft vrijwilliger te worden is de open dag wellicht een goede aanleiding eens kennis te komen maken en de sfeer te proeven.

Hospice De Patio is een kleinschalige huiselijke voorziening aan de rand van het Dordtse Weizigtpark. De hospice dankt haar naam aan de sfeervol ingerichte fraaie patio, waar bewoners op een zonnige dag tussen het groen van de buitenlucht kunnen genieten.

Wanneer?
10 november 2012 van 10.30 tot 15.00 uur
Organisator
Hospice De Patio
Locatie:
Markettenweg 50
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.