Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

MeeDoe-week

MeeDoe-week

Jeugdtheaterschool Dordrecht (JTSD) zet de deuren open van woensdag 7 t/m zaterdag 10 november, want dan is het MeeDoe-week. Ben je tussen 7 en 20 jaar? Doe dan mee met de zang-, dans- en acteerlessen.

Tijdens de MeeDoe-week zijn alle reguliere lessen van JTSD open voor iedereen die eens mee wil doen. Van te voren inschrijven hoeft niet, maar neem vooral even contact op met JTSD om te vragen welke cursus geschikt is voor jou. Je hoort dan meteen op welke dag en tijdstip nog plaats is. Kijk op de site  voor meer informatie over het lesrooster.

De MeeDoe-week verschilt niet veel van andere lesweken bij JTSD. De lessen zijn zoals altijd besloten en dus niet toegankelijk voor ouders of andere kijkers. Daarnaast is het belangrijk dat iedereen op tijd aanwezig is, zodat we meteen van start kunnen gaan.


Bij Jeugdtheaterschool Dordrecht valt buiten de lessen nog veel meer te beleven. Zo zijn er  speciaal voor JTSD drie splinternieuwe theaterscripts geschreven. Tijdens de kerstmarkt (15 en 16 december) presenteren we ‘X-mas’ in Theater Berckepoort.
In februari en april 2013 nemen getalenteerde leerlingen van JTSD voor het eerst de theaterzaal van het Energiehuis in gebruik met twee wereldpremières!

Daarnaast is de Jeugdproductie te zien op zondag 2 juni: een lentevoorstelling op een spannende locatie.

JTSD organiseert ook drie maal per jaar een open podium en we bezoeken gezamenlijk voorstellingen in Schouwburg Kunstmin. Tegen het einde van het seizoen laten alle leerlingen met veel enthousiasme zien wat ze geleerd hebben, tijdens het jaarlijkse Festival Hoogspanning.

Voor contact kun je iedere dinsdag t/m vrijdag tussen 9.30 en 18.00 uur bellen of mailen.
Online inschrijven kan ook via de website.

Wanneer?
Van 7 november 2012 00.00 uur tot 10 november 2012 00.00 uur
Locatie:
in de Berckepoort, Voorstraat 220
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.