Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Deep Impact-Event

Deep Impact-Event

Vandaag organiseert Deep Impact, het jongerenwerk van Jozua weer een ‘Deep Impact-Event’. Peter Naaktgeboren zal spreken over het thema ‘The End’.

‘The End’! Het einde van de wereld? Volgens de Maya’s kan het dit jaar nog gebeuren. Maar ook de Bijbel spreekt over het einde der tijden. Rampen, crises en het instorten van de economie zijn dingen die het einde volgens de Bijbel inluiden. Creepy? Neem je het ernstig? Kun je er om lachen? Of de Maya’s gelijk hebben of niet, uiteindelijk heeft ons leven hier op aarde een einde!

Benieuwd wat de Bijbel over dit thema te zeggen heeft? En over het leven na dit leven? En wat Gods liefde hiermee te maken heeft? Kom dan!

Ook de Deep Impact Band is weer aanwezig en na afloop is er een drankje en een hapje bij Deep Insnack.
De entree is 1 Euro. Meer info op de website.

Wanneer?
10 november 2012 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Jozua Dordrecht, Sikkelstraat 2
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.