Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Masterclass schilderen en gieten in epoxy

Masterclass schilderen en gieten in epoxy

Vandaag geeft Bart van der Bom in zijn ruime atelier een masterclass schilderen en gieten in epoxy. Epoxy is een kunsthars die uit 2 componenten bestaat, een basis en een harder. Deze hars kun je op kleur brengen door er pigmenten aan toe te voegen. Het bijzondere van epoxy is het glasachtige uiterlijk, de mooie hoogglans en de speciale meng-effecten van de kleuren onderling, waardoor er schilderijen ontstaan met een bijzonder karakter.

De kosten voor deelname aan deze masterclass bedragen 70 euro, inclusief schilderpaneel 55 cm x 55 cm, 700 ml epoxy, pigmenten, handschoenen, het gebruik van mengbekers, roerstokjes, koffie/thee tijdens de masterclass een demonstratie en uitgebreide instructies.

Er kunnen maximaal 12 personen deelnemen.
Voor inschrijven en meer informatie: stuur een email.
Kijk voor meer informatie op de website

Wanneer?
10 november 2012 van 09.30 tot 12.00 uur
Organisator
Bart van der Bom
bartvanderbom@online.nl
Locatie:
in het CS gebouw aan de Eulerlaan 51
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.