Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Voorstelling H van Adem

Voorstelling H van Adem

Vandaag staat de Oorkaan productie H van Adem in de Kunstkerk in het kader van de TOET familieconcerten. Een beeldende muziekvoorstelling over de kracht om meer dan één verhaal te leven, voor iedereen vanaf 6 jaar. Met teksten en tekeningen van Joke van Leeuwen en eigenzinnige jazzmuziek vol Turkse invloeden van Esra Dalfidan. De regie is in handen van Cilia Hogerzeil (Muziektheater Hollands Diep).

Kaartverkoop
Voorverkoop via VVV Dordrecht: U kunt online uw kaarten tot 48 uur voor de voorstelling bestellen en betalen via www.600400.mijnwinkel.nl.
Kaartverkoop aan de Kunstkerk: Indien er nog kaarten voorradig zijn, op de dag van het concert één uur voor aanvang.

Wanneer?
11 november 2012 van 15.00 tot 00.00 uur
Organisator
Kunstkerk Dordrecht
639 85 55
kunstkerk@dordrecht.nl
Locatie:
Museumstraat 65
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.