Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Op de foto met Piet

Op de foto met Piet

Vanaf de Intocht op 17 november tot en met 5 december wordt de Vriesestraat -> Pietenstraat

Vandaag wordt nummer 75 (tussen House of Beauty & ‘nJoy Chocolate) omgetoverd tot fotostudio. Kinderen kunnen gratis terecht voor een supergave foto samen met Zwarte Piet. De foto’s kunnen in de week erna afgehaald worden bij Foto Modern.

Wanneer?
17 november 2012 van 14.00 tot 16.00 uur
Locatie:
Pietenstraat 75
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.