Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Lunchconcert - Firma Continuo

Lunchconcert - Firma Continuo

Orfeus kan zich niet neerleggen bij de dood van zijn geliefde Euridice die door een adder werd gebeten. Orfeus reist haar achterna in de onderwereld. Met zijn zang en luitspel weet hij de machten te bewegen Euridice aan hem mee te geven, onder één voorwaarde: tijdens de tocht door de onderwereld mag hij niet achterom kijken. Dit houdt Orfeus niet vol, hij kijkt toch achterom en…Firma Continuo brengt een oorspronkelijke voorstelling, waarin het verhaal van Orfeus en Euridice wordt verteld, gespeeld en bezongen met muziek door de eeuwen heen.

Job Hubatka - zang
Jiske ter Bals - viool
Emma Breedveld - viool
Jan van Grootheest - klavecimbel, piano
Job ter Haar - cello

gratis

 

Wanneer?
21 november 2012 van 12.30 tot 00.00 uur
Organisator
Kunstkerk Dordrecht
639 85 55
kunstkerk@dordrecht.nl
Locatie:
Museumstraat 65
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.