Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

ZAP-avond

ZAP-avond

Keltisch-christelijke spiritualiteit van Iona of mystiek om te zingen, m.n. Liederen van Iona.
Predikant/dirigent Ries van der Zouwen zal hierover spreken en ook enkele liederen met ons instuderen.

Ter informatie: De Iona Community is een oecumenische gemeenschap van mannen en vrouwen op een klein eiland aan de westkust van Schotland. Deze groep heeft de eredienst van diverse christelijke gemeenten vernieuwd. Kenmerken zijn een sterke ervaring van Gods aanwezigheid in de schepping, grote gevoeligheid voor poëzie, liederen en gebeden.

In de Schotse gemeenschap zijn in de loop van de vorige eeuw prachtige liederen ontstaan, veelal met een meditatief en mystiek karakter. Niet pretentieus of hoogdravend, maar aards en tegelijk met de  hemel verbonden. Liederen die laten voelen dat zingen een feest is. En die van betekenis kunnen zijn in verschillende levensfases.

Kerk open 19.30 uur. Toegang € 5,-

Wanneer?
22 november 2012 van 20.00 tot 00.00 uur
Locatie:
Ontmoetingskerk, Slangenburg 3
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.