Deze activiteit heeft reeds plaatsgevonden.

Flying Fish Festival

Vandaag vindt in de Popcentrale het Flying Fish Festival plaats. Het festival, dat dit jaar voor de tweede keer georganiseerd wordt, laat verschillende muziekstijlen als singer/songwriter, rock, Britpop en techno-trance samenkomen in een breed georiënteerde internationale lineup.

Grondlegger van het festival is het fenomeen Frank Fish, geboren en getogen in Oxford. Inmiddels ook (met enige tussenpozen) zo’n 25 jaar te vinden in de Hollandse polders en voornamelijk te aanschouwen op het Dordtse eiland. Deze linkshandige slide-gitarist is voor vele muzikanten, zowel in Dordrecht als in Groot- Brittanië, een groot voorbeeld. Om deze twee eilanden muzikaal te verenigen heeft Frank bevriende muzikanten uitgenodigd om deel te nemen aan zijn eigen Flying Fish Festival.
 
Het festival beleeft dit jaar haar tweede editie. Net als in het succesvolle eerste jaar is Frank er weer in geslaagd om in een divers programma verschillende stijlen muziek bijeen te brengen. Singer/song writer, heavy gitaarrock, britpop, rockabilly, hippiefolk, techno-trance en een zangeres die furore maakt in The Voice of Holland – het is er allemaal! Aanvang is 17.00 uur en entree is €6,-.

Programma
18.00 Frank Fish and the Mystical Kangeroos
18.45 Catfish
19.30 Mick Clack (UK), Ania Rybacka, Milo Clack, André van Solinge en Dale Marshall
20.15 Penny’s Twisted Flavour ft Erik Stam
21.15 Liptease and the Backstreet Crackbangers
22.15 Dave Bowmer and David Holmes (UK)
23.15 Boulders Below
00.15 Bang Bang Bazooka

 

Wanneer?
24 november 2012 van 17.00 tot 00.00 uur
Locatie:
in de Popcentrale, Merwedestraat 48
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.